Contact

Visit Grand Prix Barcelona is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Circuit de Catalunya en Crewfood met als doel om gasten van Nederlandse bedrijven (zowel gevestigd in Nederland als Spanje) als VIP te mogen verwelkomen op het circuit tijdens de F1 en de Moto GP.
Een belangrijke doelstelling hierbij is om, in het voortraject alsmede gedurende het verblijf in Barcelona, een hoog serviceniveau na te streven. "We willen een Spaanse Grand Prix belevenis combineren met een hoge Nederlandse service standaard", aldus Bram Drost van Crewfood. "Mede hiervoor ben ik een samenwerking aangegaan MiMón, een Nederlands servicebureau gevestigd in Barcelona. Zij spreken natuurlijk de taal maar begrijpen verder als geen ander wat er nodig is om Nederlandse gasten het naar hun zin te maken tijdens het raceweekend in Barcelona."

Crewfood
Crewfood is marktleider in Nederland als het aankomt op crew catering voor grote sportevenementen en festivals. Zo heeft Crewfood in 2021 de gehele crewcatering van de F1 in Zandvoort verzorgd en staan in april 2022 de Invictus Games op de planning.

MiMón
MiMón (Catalaans voor ‘Mijn Wereld’) is opgericht door beste vrienden Paul Martens en Dustin van Rhienen. MiMón is een full-service bureau voor Nederlandse bedrijven en remote workers die tijdelijk in Barcelona en omstreken willen neerstrijken voor een workretreat en/of workation. Luisteren naar de behoefte van de klant en dit afstemmen op al het moois dat Catalonië te bieden heeft, is waar MiMón zich mee onderscheidt.

Ons team

Bram

Bram

Bram is de 'grote man' achter Crewfood. Sinds vorig jaar is hij met Crewfood ook actief in het luxere catering segment met het label Q. In die hoedanigheid is hij ook in contact gekomen met het Circuit de Catalunya om de Nederlandse VIP area te kunnen hosten. Bram zal zich bezighouden met de VIP hospitality en sponsoring rondom het weekend. bram@visitgrandprix.com

Indiana

Indiana

Indiana, afkomstig uit Argentinië maar opgegroeid in Barcelona, is sinds vorig jaar werkzaam bij Crewfood. Daar focust ze zich op internationale relaties en zodoende nauw betrokken in het contact met het Circuit de Catalunya. Indiana is voor het raceweekend verantwoordelijk voor de inkoop en logistiek. indiana@visitgrandprix.com

Paul

Paul

Paul is al 12 jaar woonachtig in Barcelona en heeft een finance achtergrond in de corporate wereld, maar besloot dat het tijd werd om zijn creativiteit en vindingrijkheid in te zetten in een eigen bedrijf. Paul zal groepen voorzien van de beste tips en een programma op maat dat geheel past bij de wensen van elk Nederlandse bedrijf. paul@visitgrandprix.com

Dustin

Dustin

Dustin verhuisde 4 jaar geleden naar Barcelona om als Nederlandse ondernemer zijn weg te vervolgen in de hospitality en event sector. Zijn scherpe oog voor alles wat goed is in de hospitality sector en tevens zijn natuurlijke ondernemersgeest maken dat er snel geanticipeerd kan worden op elke specifieke behoefte volgens een hoge kwaliteitsstandaard. dustin@visitgrandprix.com


Holland House of Hospitality
Hosting the future of Hospitality
De organisatie voor (inter)nationale Hospitality projecten waarbij creativiteit en kwaliteit voorop staan! Als organisatie betrokken bij grootschalige events en exploitatie van professionele sportlocaties. Daarnaast exploitant van unieke locaties door het gehele land.

Sebby, Ronald en Bobby
Oprichters van Holland House of Hospitality en gezamenlijk goed voor 75 jaar horeca en event ervaring! Als enthousiaste horeca fanaten zijn ze constant opzoek naar nieuwe concepten en het aanpassen van bestaande om zo de trends voor te blijven! Bestaat het niet dan creëren ze het wel!

Visit Grand Prix

Winkelveldstraat 29
5916 NX Venlo
+31 628347300


Plaza Gala Placidia 5, Esc C, 4-1
08006 Barcelona
+34 611071176