Wil jij als VIP zorgeloos genieten van het F1 Grand Prix weekend in Barcelona?

Visit Grand Prix biedt als officiële reseller van het circuit van Barcelona exclusieve VIP-arrangementen aan. Beleef samen met zakenrelaties, collega's, medewerkers of vrienden op een onvergetelijke wijze de Grand Prix in deze bruisende stad. Een volledig verzorgd programma, van aankomst in Barcelona tot aan vertrek!

Een Spaanse Grand Prix belevenis gecombineerd met een hoge Nederlandse service standaard, dat is wat we je willen bieden!


Bekijk hieronder onze arrangementen.Onze arrangementen


Met het arrangement De Mirador bekijk je de race vanaf een exclusief VIP-deck voor en door Nederlanders. Je geniet van een 360º view, waarbij je een uniek uitzicht hebt op meerdere plekken van het circuit.Kies je dit arrangement, dan hoef je tijdens deze dagen nergens naar om te kijken. Je krijgt een geheel verzorgd weekend inclusief reis, shuttle service, luxe hotelovernachtingen, VIP-catering op het circuit en verrassende extraatjes.
Met arrangement The Orange Village, bekijk je de race vanaf exclusief gereserveerde plaatsen op de ‘Grandstand H’. Deze tribune kijkt direct uit over sector 3 van het circuit: van hoge snelheidsbocht 12, door de chicane, eindigend in bocht 15 waar je de coureurs ziet verdwijnen in de pitlane of kiezen voor een volgende ronde. Geweldige uitzichten gegarandeerd!


Grenzend aan de H tribune vind je de The Garden Village. Kies je voor het arrangement The Orange Village, heb je onbeperkt toegang tot deze VIP area. Je geniet van een geheel verzorgde catering op zaterdag en zondag. Ook voor dit pakket gelden de leuke extraatjes.
Optioneel is er de mogelijkheid tot het bijboeken van reis en verblijf.

meer informatie
Onze partnersVragen? Neem gerust contact op